Cauta mai multe informatii despre Arieseni

24 august 2007

Cazare la Sovata

Pensiunea “Casa Romantic “ din Sovata va asteapta pentru a petrece cateva zile de concediu sau un sfarsit de saptamana relaxant, intr-o atmosfera familiara. La noi va bucurati de liniste, aer curat si o priveliste generoasa. Spatiile de cazare ( doua apartamente si sase camere ) sunt generoase, amenajate cu bun gust si au toate dotarile pentru a va simti bine.

La “Casa Romantic” toata familia poate fi antrenata in activitati reconfortante : se poate alerga pe cei 8000 mp din jurul casei sau in imprejurimile pensiunii, jocuri cu mingea, badminton, inot in minipiscina din gradina, calarie pe prietenosul Pony Boy ( copiii doar ); concurs de table, DARTS, remi, sau sa va jucati cu frumoasele noastre pisicute.

Pentru contact si rezervari va asteptam cu mesaje la contact@casaromantic.ro sau la tel. 0727 225787; 0723 669686

Chei: cazare Sovata

23 august 2007

Pensiunea Casa Noastra Arieseni - pareri

Am primit in postul precedent un review foarte urat referitor la Pensiunea Casa Noastra din Arieseni. Voi ce experiente ati avut acolo? Sa fie chiar asa de rau cum spune Ionut?

14 august 2007

Cele mai bune pensiuni din Zona Arieseni

Va invit sa votati pensiunea dumneavoastra preferata in Muntii Apuseni, Zona Arieseni. Pool-ul este situat in partea dreapta a paginii.

Daca doriti sa votati alta cabana, care nu apare in optiunile existente pentru votare, o puteti sugera intr-un comentariu.