Cauta mai multe informatii despre Arieseni

14 august 2007

Cele mai bune pensiuni din Zona Arieseni

Va invit sa votati pensiunea dumneavoastra preferata in Muntii Apuseni, Zona Arieseni. Pool-ul este situat in partea dreapta a paginii.

Daca doriti sa votati alta cabana, care nu apare in optiunile existente pentru votare, o puteti sugera intr-un comentariu.

2 comentarii:

  1. EVITATI PENSIUNEA CASA NOASTRA localizata pe DN75 Campeni-Stei la aproximativ 3 km de centrul comunei Arieseni si cca 6 km de partia de ski Vartop Arieseni.
    Asa un tratament rau si injositor nu am patit nicaieri in toata lumea pe unde am umblat.Ospitalitate de nota 0. Nu stiu cum si cine a putut da 4 margarete acestei pensiuni. Amenajarile frumoase din vila si din curte nu sunt deloc suficiente. Sa stai la 2 metri de gazda care vorbea la telefon (observand ca am intrat in pensiune) si apoi ,terminand conversatia, sa treaca pe langa tine, aproape atingandu-ne, si sa nu iti adreseze nici macar un cuvant de bine-ati- venit si de a ne intreba ce dorim , trecand mai departe plictisita si ignoranta.... asa ceva nu am putut vedea nici macar daca ai intra intr-o ...zahana de piata. EVITATI ACEASTA PENSIUNE ! NU PIERDETI NIMIC. DOAR VA SALVATI CONCEDIUL SI BANII. Ionutz 44 de ani Bucuresti

    RăspundețiȘtergere
  2. multumim pentru informatii, Ionut

    RăspundețiȘtergere