Cauta mai multe informatii despre Arieseni

23 august 2007

Pensiunea Casa Noastra Arieseni - pareri

Am primit in postul precedent un review foarte urat referitor la Pensiunea Casa Noastra din Arieseni. Voi ce experiente ati avut acolo? Sa fie chiar asa de rau cum spune Ionut?

10 comentarii:

  1. Nu va recomand pensiunea "Casa Noastra". Serviciile sunt jenante. Am fost de Craciun 2007. In primul rand dupa ora 8 seara nu poti sa dai o tabla, o carte ceva, doar in camera. Se incuie tot. Ultima comanda pentru masa este la ora 20. Meniul este in varianta scurt si foarte scurt, nu pre ai ce sa alegi. Micul dejun? Ai doua variante la 20 lei portia; de la 8 la 10 dimineata.Apoi practic doar afara poti sa fumezi. Oamenii sunt foarte reci, cred ca ne fac vreun serviciu daca ne cazam la ei. e jenant. Pacat de constructie si camere care sunt super ok!

    RăspundețiȘtergere
  2. Anonim2:42 p.m.

    Florin are dreptate. Am fost in august 2008 si am stat 8 zile. Gazdele sunt sub orice critica. Pur si simplu te simti in plus acolo. Esti tolerat prin curtea lor. Mancarea e proasta. Copii au avut dureri de burta si au vomat pe capete. Si unii din adulti. Nu recomand nimanui. Imi pare rau ca am stat acolo. Misu

    RăspundețiȘtergere
  3. Anonim2:52 p.m.

    Am uitat sa spun ca la sosire prosoapele miroseau a nespalate si timp de 8 zile nu a venit nimeni sa le schimbe cu atat mai putin lenjeria de pat. Jenant!

    RăspundețiȘtergere
  4. Anonim6:38 p.m.

    Am fost acolo 3 zile si a fost excelent! O recomand! Cata, GL

    RăspundețiȘtergere
  5. Anonim5:30 p.m.

    casa este foarte frumoasa si au camere superbe da si mie mi s-au parut gazdele jalnice ...desi am stat doar 2 nopti...

    RăspundețiȘtergere
  6. Anonim9:22 p.m.

    Am fost acolo 2 zile in februarie 2011. Gazdele sunt jalnice. Culmea ca n-au in varful muntelui lemne pentru foc. Nu va recomand, o sa va para rau!!!
    JENANT!!!
    Levi

    RăspundețiȘtergere
  7. Anonim8:40 p.m.

    Mai bine nu cautati sa gasiti "Casa Noastra" in Arieseni, ci regasiti-va "Casa Voastra" veti fi mai fericiti.
    Catzelusha Sara a fost mult mai prietenoasa decat gazdele ei.
    Evitati sa intalniti astfel de oameni!!!

    Flori

    RăspundețiȘtergere
  8. Anonim2:20 p.m.

    Sunt de aceeasi parere ca si cei care au scris mai sus.Sunt sigura ca lenjeria nu se schimba dupa fiecare turist pentru ca avea un miros tare ciudat.Gazdele scriu in prezentare ca au semineu dar nu cred ca l-a folosit cineva vreodata.Imi pare rau ca am petrecut un week-end acolo, cu siguranta ca nu voi mai merge acolo niciodata.
    Adi

    RăspundețiȘtergere
  9. Anonim3:47 p.m.

    abia am revenit dupa 5 zile petrecute in Apuseni dintre care 4 nopti cu cazare la Casa Noastra .Cu toate ca suntem in luna Iulie gazdele au pornit caldura , fiind necesar pe timpul noptii . Aspecte pozitive : aspectul exterior al pensiunii este intr-adevar de nota 10 , curtea foarte ingrijita , spatiul verde , gazdele au fost amabile oferindu-ne detalii in legatura cu obiectivele turistice din zona . Aspecte negative : este o pensiune clasificata 4 margarete - sincer cred ca una s-a ofilit ramanand doar 3 , este inadmisibil ca la acest calificativ ( 4 margarete ) sa existe urmatoarele : prosoape neschimbate pe parcursul celor 4 zile ( cu toate ca am recurs la toate mijloacele de semnalizare in acest sens , pana la urma am recurs la recuzita proprie ) , pahar de plastic de unica folosinta in locul celui de sticla din baie , etajera pentru prosoape ce cadea la fiecare atingere , siliconul de etansare al cabinei de dus ce parca a fost aplicat cu degetul mare de la picior , gura de aerisire din baie acoperita cu o doza de cafea jacobs , furtunul vasului WC " pansat " cu banda izolatoare . Intr-un cuvant 3 margarete la pret de 4 , neangrijit la interior .sincer , imi pare rau ca trebuie sa dau un astfel de calificativ avand in vedere zona in care este situata si aspectul exterior al pensiunii . Sergiu Bacau

    RăspundețiȘtergere
  10. Anonim8:19 p.m.

    Se pare ca nici noi nu suntem singuri cu experienta neplacuta la acesta pensiune.Gazdele sunt EXTREM de neprimitoare.Dupa ora 20 cand ai sta la o poveste si o tabla iti incuie usa in nas si te trimit in camera.Nu le convine daca nu mananci la ei si se uita tot timpul cu scarba la tine.Parca ai sta pe gratis.Pensiunea e frumoasa doar in exterior.Este cuidat locul acela.Nu merita banii.

    RăspundețiȘtergere