Cauta mai multe informatii despre Arieseni

20 februarie 2009

Super partie

Acum la Arieseni sunt conditii ca in Austria. Partia a fost batuta si se prezinta in conditii excelente!

O informatie utila: la sfarsitul acestei saptamani vor fi Serbarile Zapezii, asa ca se prea poate sa avem parte de aglomeratie in zilele ce urmeaza.

Update: Spre seara au aparut cateva portiuni cu gheata dar daca baga ratracul dupa inchiderea partiei ma astept ca si dimineata partia sa fie foarte buna.

2 comentarii:

  1. Anonim1:56 p.m.

    Serbarile zapezii 2009. Conditii ca in Austria, o gluma nereusita doar...Stai la coada de la Vartop 1 in speranta ca o sa faci o coborare faina. Te uiti in jur, zapada este din belsug. Ajungi sus dupa 30 min. si descoperi gheata. Nu portiuni micute ci hectare intreg. Incerci sa o ocoloesti, doar ai dat bani pe schiurile alea. Multumita d-lui Todea voi deveni un expert in partiile cu moguli. Trece sambata. Ma gandesc ca vor prepara partia pe duminica, n-o fi dracul chiar asa de negru. Duminica am descoperit ca e, chiar si mai negru. Gheata cat pentru un patinoar olimpic si moguli de campionat mondial. Am uitat de pietre, sunt… si nu in parcari pe unde le-ar fi locul ci chiar pe partie, sub schiurile tale. Una peste alta e bine…ca m-am intors intreg. La cat s-a cazut si la ce “bombe” inconstiente (de ambele sexe) pe schiuri am vazut…e bine.
    P.S. Mi-am gasit schiurile de fiecare data pe rastel…e bine din nou.

    RăspundețiȘtergere
  2. Calin, vineri a fost impecabila partia... si sambata dimineata pana pe la ora 11... Intr-adevar dupa aceea a fost absolut imposibil. Dupa ora 12 am dat o singura tura si gata.

    RăspundețiȘtergere