Cauta mai multe informatii despre Arieseni

28 noiembrie 2007

Partia Arieseni

Cateva detalii despre Partia din Arieseni (Partia Vartop):

Partia din Arieseni are cam 900 de m lungime, este dotata cu instalatie de nocturna si este de nivel mediu. eu nu tin minte sa fi prins vreodata pietre pe partie sau alte chestii nasoale de genul asta. de obicei este zapada destula si partia e buna, doar ca nu o bat intotdeauna cu ratracul asa cum ar trebui. langa partia mare (www.todeaturism.ro) s-a mai facut o partie mai mica, cu teleskiul cam la o treime din lungimea teleskiului mare, care insa are o instalatie de nocturna mai buna. de obicei nu se asteapta foarte mult la coada pentru ca teleskiul mare are o capacitate buna si merge repede. biletul de teleski costa 5 RON pentru adulti si 3 RON pentru copii.

27 noiembrie 2007

Zapada din nou

De duminica noaptea ninge in continuu la Arieseni si este zapada din belsug din nou. Se va skia si weekendul care vine :)

26 noiembrie 2007

Vremea weekendul asta

Sambata partia a fost foarte foarte buna desi afara a fost cald. Temperatura a atins si 9 grade celsius (conform termometrului din varful partiei). Nu a fost aglomerat si s-a skiat bine. Duminica s-a aglomerat si desi temperatura a fost putin mai mica zapada a inceput sa se topeasca, partia a fost mai moale si in jur de ora 13.30 a inceput sa ploua. Daca nu se raceste vremea si nu va ninge din nou sigur weekendul urmator nu se va skia la Arieseni.

21 noiembrie 2007

Vremea Arieseni

Este zapada destula si ieri si azi a fost frig.

14 noiembrie 2007

Zapada

realitatea tv
arieseni
120cm

13 noiembrie 2007

Stratul de zapada

Stratul de zapada la Arieseni are 70 de cm si ninge in continuare.

12 noiembrie 2007

S-a deschis sezonul

Weekendul asta a pornit instalatia de cablu si s-a schiat si la Arieseni. In dimineata asta inca ningea.

10 noiembrie 2007

Straja

Pentu cei dintre voi care aleg sa skieze la Straja un nou blog va sta la dispozitie: http://ski-straja.blogspot.com. Gasiti acolo informatii despre partiile de schi, despre cazare, inchiriere de echipament, starea vremii si alte lucruri utile.

09 noiembrie 2007

Zapada

A nins la Arieseni dar inca nu a pornit instalatia de cablu.

01 noiembrie 2007

Peisaj superb de pe Partia Vartop

Am gasit pe wikipedia peisajul asta superb de pe Partia Vartop.